logo

Parket

Jacobsparket
parketsoorten

Meesters in exclusieve parketvloeren

Zowel woningen als bedrijfsgebouwen kan Jacobs Parket & Interieur extra cachet geven met een exclusieve parketvloer. Opdat we je de beste kwaliteit zouden kunnen bieden, werken we samen met gerenommeerde merken als Di Legno, Chapel, Gerko, FB Hout en Woodexperience. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen we parketvloeren in allerlei legpatronen en uitvoeringen aanleggen. Hieronder vind je een woordje uitleg:

Eiken parketvloeren leggen we het vaakst aan. Eik is immers een zeer solide materiaal dat jarenlang meegaat.

Bij een parketvloer in Hongaarse punt plaatsen we de planken in een hoek van 60 graden en laten we die bovenaan aansluiten. Zo ontstaat er een ‘sergeantstreep’.

Om je parketvloer een karaktervolle en verouderde look te geven, kunnen we de planken trommelen. Je vloer zal zo wel een eeuw oud lijken, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Versaillespanelen (oftewel motiefvloeren) zijn panelen die uit diagonaal vlechtwerk bestaan, omkaderd door een vierkante rand. Er zijn verschillende tekeningen mogelijk. Als je dat wenst, kunnen we de panelen vooraf kleuren of een verouderde look aanmeten. Alle panelen vervaardigen we geheel op maat i.s.m. vaste fabrikanten.

Een visgraatparket is een traditioneel vloertype waarbij we linkse en rechtse delen onder een hoek van 90 graden plaatsen. De kopse zijde bevindt zich aan de bovenzijde, haaks tegen de lange zijde van de plank ernaast.

Een groot pluspunt aan onze werkwijze is dat we brede en lange parketvloeren kunnen uitwerken. De oppervlakte van je pand speelt dus geen rol; wij passen je gekozen parkettype volledig aan de omgeving aan!

Ook geven we graag mee dat we je kunnen adviseren over hoe parket met vloerverwarming te combineren. We leveren daarbij gepaste stookprotocollen aan. Tot slot kan je niet alleen voor parket, maar ook voor laminaat en vinyl bij ons aankloppen. Beide vloertypes halen we bij de leverancier Parador

parket in winkelpand

Parket laten plaatsen?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

hongaarse punt